Jerusalem artichoke brownies

Sweeten baked goods with jerusalem artichokes

These rich, delicious brownies are sweetened with jerusalem artichoke syrup instead of sugar. Jerusalem artichoke syrup is rich in inulin, a type of fiber that feeds the friendly flora of the intestinal tract. It has an exceptional sweet taste and a very low glycemic index.

Sastāvdaļas

125 grami gī eļļas
125 grami salauztas melnās šokolādes
2 olas
300 mililitri topinambūra sīrupa
115 grami rīsu miltu
25 grami 100% kakao pulvera
Sāls šķipsniņa

1. solis

Uzlieciet kastroli uz Electrolux indukcijas virsmas, ielieciet šokolādi un sviestu un iestatiet virsmu 2. karstuma līmenī. Indukcija nodrošina vienmērīgu karsēšanu, un jūs varat izkausēt šokolādi bez ūdens peldes.

2. solis

Iesitiet olas Electrolux Assistant ierīces bļodā un sakuliet tās. Pievienojiet visas sausās sastāvdaļas un vēlreiz samaisiet. Pievienojiet izkausēto šokolādi un topinambūru sīrupu un maisiet, līdz masa ir vienmērīga.

3. solis

Uzstādiet Electrolux CombiSteamPro cepeškrāsni Hot steam režīmā un uzsildiet līdz 170 grādiem pēc Celsija. Ielieciet cepamo papīru cepamajā formā un lejiet tajā mīklu. Lieciet to iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz 25 minūtēm. Kad tas izdarīts, brauniju nedaudz atdzesējiet un sagrieziet nelielos gabaliņos.

  • Lasis ar ziedkāpostiem un kalē

    Svaigi un gardi ar ziemeļu pieskārienu